Trwa ładowanie proszę czekać ...

Blender Vitamix Pro 500

20 maja 2016

Blender PRO 500 to nowoczesne urządzenie kuchenne, które przeznaczone jest do domowego użytku i razem z dzbanem o pojemności 0,9 l. daje wiele możliwości. Cechą charakterystyczną będzie również to, że mamy trzy specjalnie przygotowywane funkcje, z których będzie można korzystać.

Można więc przygotowywać mrożone desery, gęste napoje smoothies czy zupy. Jeśli chcemy dodać coś od siebie do pracy urządzenia zawsze będzie można zmieniać te funkcje i dopasować sobie prędkość. Przygotowywane są specjalne opcje, dzięki którym można dopasować konsystencję do własnych oczekiwań.  (http://sklep.puregreen.pl/vitamix  To urządzenie to rzeczywiście taki blender, który znajduje się na najwyższych półkach. Jest świetnie przygotowywany i na pewno dzięki temu w wielu kuchniach sprawdzi się doskonale.

Będzie można oczekiwać od niego możliwości przygotowywania smacznych posiłków niezależnie od własnych upodobań. Charakterystyczne cechy blendera Vitamix PRO 500: Trzy specjalnie przygotowywane ustawienia pracy, które nie będą wymagały od nas decydowania o prędkości, ale same zagwarantują nam przygotowywanie smacznych deserów. Funkcja, która pozwala na pracę urządzenia w takim tempie, który dla nas będzie odpowiedni. Specjalna tarcza, która pozwala dopasować prędkość do własnych oczekiwań. Cała obudowa urządzenia została przygotowana ze szczotkowanej stali i jest odporna na brud. Dlatego zawsze takie urządzenie wygląda doskonale.

zestaw Vitamix Do sprzętu dostaniemy specjalną książkę, w której znajdzie się ponad 300 różnych przepisów. Ale to nie wszystko, ponieważ producent dorzuca również płytę DVD, gdzie mamy również film jak korzystać z urządzenia i przygotowywać kolejne potrawy. Do produkcji nie był używany Bisfenol, dlatego przy wykorzystywaniu sprzętu nie trzeba się obawiać o swoje zdrowie. Całosć jest dobrze przygotowana i odporna na zniszczenia podobnie jak dzban, który wykonywany jest z Tritanu. Ma on wygodny uchwyt. Dostajemy również tamper, który ułatwia nam pracę z niektórymi składnikami, które chcemy wykorzystywać w trakcie przygotowania potraw.